O nama…

Liman Crew je nastao 17.11.2017. sa željom ćerke i oca da se posvete rock/metal/punk sceni sa ciljem da se digne na jedan viši nivo i ljudima koji imaju veoma zanimljive ideje, ali su slabije zastupljeni u medijima. Trenutno smo fokusirani na svirke i intervjue, ali kako vreme odmiče tako upoznajemo nove ljude, a u planu su i nove teme.
Mnogi se pitaju zašto Liman Crew. Liman je u svojoj dugogodišnjoj istoriji oduvek bio poznat po izrazitoj punk sceni, a i mesto odakle su nastali poznati veliki bendovi Ritam Nereda, Generacija Bez Budućnosti, Dva minuta mržnje, Frontline, Blitzkrieg i mnogi drugi… Sami osnivači sajta su malog Bronxa tj. Limana 2 pa je i sam naziv nastao zbog poštovanja i ljubavi prema kraju gde smo rođeni i odrasli.

Liman Crew ekipa su:

Gorana ćerka Goranova (osnivač i autor), učenica Karlovačke gimnazije (trenutno III godina), član AKUD “Sonja Marinković” folklorna sekcija. Metal počela da sluša uz svog oca kao mala, pošto joj je otac puštao prilikom vozikanja kolima po gradu i okolini. Glavni kreativac zadužen za logoe i obradu slika, a od početka 2018. godine preuzela rediteljsku palicu Liman Crew kanala.
Pošto je karlovački đak svi tekstovi moraju da prođu njenu proveru od pravopisa, pa do samog sklopa rečenice.

 

Goran (osnivač i urednik), otac, veliki ljubitelj kvalitetne muzike, odrastao uz Star Wars-e i kultne partizanske i strane ratne filmove iz 70-tih i 80-tih, voli epsku i naučnu fantastiku. Trenutno od muzike sluša uglavom progresivni zvuk i svoju ćerku. Zadužen za fotografiju, autor većine tekstova i intervjua. Fotografijom se bavi od kada su osnovali ovaj sajt i pre toga nije imao nikakvo iskustvo sa istom.
Administrator na instagram naloga gde povremeno postavlja svoje radove vezane za Liman Crew.

 

Anonymus (autor), član iz senke, uvek u pokretu, budućnost je pred njim/njom.

 

 

 

Advertisements